Facebook App ID is missing!

De ce refacem Bacania Veche

Undeva pe la sfarsitul lui august 2016 am bagat Bacania Veche din Barbu Vacarescu 49 in santier. Multi prieteni mi-au spus ca nu ar fi trebuit, ca daca faceam un „shmotru general cu revopsiri” rezolvam in 3 zile si nici nu cheltuiam atatia bani. Si sa tinem mai bine de o luna inchis.

aaaa-lb

O fi fost adevarat, insa am decis sa reconstruim. Pe scurt, am avut cateva motive:

  • am schimbat de 3 ori vitrinele frigorifice, de fiecare data cu un alt model, evident ca nu s-au potrivit la fix si totul parea o improvizatie.
  • aveam nevoie de pereti noi in zona in care Nina face prajiturile pentru ca vopseaua aia speciala pentru bucatarii capatase microfisuri si nu se mai putea curata ca lumea.
  • toate modificarile si adaugirile mi-au dat senzatia de „favelas” – pentru ca s-a petrecut la fel: luna asta mai puneam un raft, peste 5 luni mai venea o masa inauntru si tot asa. Coerenta designului de la inceputuri se pierduse complet.
  • eu unul eram satul de cate mici reparatii trebuia sa facem si am ales una mare si consistenta.
  • aerul conditionat nu mai facea fata si cele 3-4 interventii platite n-au dibuit problema. Acum avem doua. Noi.
  • 2016 e noul 2010, cum ar venit, iar Bacania Veche s-a schimbat destul de mult in zona de detalii, chiar daca a ramas credincioasa acelorasi principii care au stat la baza fondarii ei, in 2010.

Unii dintre clientii nostri au fost furiosi cand au gasit usile inchise. Ba chiar cineva mi-a zis ca nu mai trece pe la noi niciodata. Imi pare rau ca v-am stricat planurile, dar era cazul sa ne refacem mojo-ul. Sper sa va placa noul look, dar mai mult decat atat sper ca noua viziune despre cum o sa functioneze treaba acolo o sa va placa si mai mult. Pentru ca in 2010 nici nu stiam cum o sa fie acolo, nu aveam idee despre nevoile clientilor care ne calca pragul, in timp ce acum stiu exact ce trebuie facut astfel incat experienta clientilor sa fie una cat mai buna.

Improspatam doar designul, nu schimbam nimic insa in concept. O sa aveti aceleasi lucruri bune si facute cinstit, nu ne stricam la cap aducand mizerii pe raft! 🙂 Si o sa avem chiar lucruri noi si bune, cumva fructificand faptul ca in bucataria mare echipa s-a marit anul asta cu doi bucatari fata de anul trecut. Deci o sa ne faca si ei mici bucurii din cand in cand. Gatite!

Mi-e teama sa dau termene, asa ca nu o sa va spun cand redeschidem. Practic nici eu nu stiu. Am invatat insa in anii astia ca unele lucruri trebuie lasate sa se coaca in voie, sa creasca in timpul lor si sa nu le grabesti deloc. Ca sa iasa cum trebuie.

Dar va astept in curand in noua Bacanie Veche.

Cu drag,
Marius

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.