Facebook App ID is missing!

The Gin Station

Una dintre descoperirile relevante din vacantele noastre au fost ginurile.

18447134_622478447954477_9123139837520886355_n

In Londra am intrat intr-un bar de ginuri care avea peste 200 de etichete, iar in San Sebastian am raspuns unui chestionar de vreo cateva minute ca sa primim de la barman cele mai potrivite g&t (fiecare pe gustul sau).

Am descoperit ca rozmarinul, anasonul stelat, boabele de ienupar, tincturile, ardeiul iute, nucsoara, piperul roz/rosu sau mirodeniile pe care le punem de regula in mancare pot face un gin sa fie o experienta in sine.

Cu ce ne luptam? Sonda/cilindru + 5 cuburi de gheata + gin + tonic prost + lamaie (felie sau jumatate de felie). Si musai pai. Ceea ce e atat de trist si depasit, incat eu cred ca ar putea fi interzise (daca tot facem revizuire de constitutie!).

Ce putem avea? Ginuri creative, aromate, incredibile.

Cred ca 2017 e anul lansarii, iar 2018 va fi un an in care G&T o sa fie cu adevarat important.

Pana una alta noi am introdus in meniurile de bar la evenimentele pe care le facem ideea de Gin Station: minimum 3 ginuri bune, tonic de calitate, accesorii pentru montaj (de la fasii de mango crud, rozmarin, anason stelat, bete de scortisoara pe care le ardem un pic inainte sa le stingem in gin si altele). Plus pahare de 650 ml. Si gheata rece-rece. Asta pana cand o sa-mi iau propriul racitor de pahare!

E de bine! G&T devine din ce in ce mai important, iar asta o sa reduca incidenta intamplarilor nefericite generate de consumul de alcool.

Citeste si Despre gin si istoria lui

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.