Facebook App ID is missing!

Johnny Susala, primul la #ChefTalks

Editia Speciala de Paste la Sanatatea in Bucate e chiar una speciala: Johnny Susala si-a facut din nou de cap si a scos doua retete grozave. Una de miel – a umplut o pulpa de miel cu oua fierte, morcov, pesto de leurda si nuci – si un desert care atinge subiectul sensibil al risipei alimentare: un „cozonac revitalizat”, o varianta romaneasca de bread&butter pudding. Gasiti ambele fotografii mai jos, dupa interviu.

Si pentru ca e unul dintre cei mai pasionati oameni in domeniul acesta, l-am invitat pe Johnny sa deschidem impreuna o serie noua pe care mi-o doresc cat mai lunga si mai populata: #ChefTalks. Nu vreau sa pierdem timpul cu set-up-uri complicate, asa ca voi face interviurile din seria Chef Talks oriunde intalnesc un personaj care ar putea sa fie interesant pentru voi. 🙂

Despre gateala noastra, Chef’s Round Table, Sindicatul Lucratorilor in HoReca si despre joburile in industria asta care se deprofesionalizeaza incet-incet.

Inutil sa va spun cat de binevenite sunt comentariile voastre sau interactiunile de orice fel. Poate chiar nominalizari pentru astfel de discutii care, repet, nu au nevoie de cine stie ce conditii pentru ca nu vreau sa limitez numarul si ocaziile pe considerente tehnice. Important e sa ii vedeti pe oameni si sa-i vedeti, de fapt, cum vad viata de chef! Promit materiale scurte, concise, trase dintr-o bucata, iar daca aveti anumite intrebari pentru unii dintre ei putem face chiar niste continuari ale discutiilor. Hai sa-ncepem! Cu Ioan aka Johnny Susala:

Urmareste alte episoade din Chef Talks pe canalul meu de YouTube!

IMG_3518 fullsizeoutput_14e1 fullsizeoutput_14de

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.