Facebook App ID is missing!

Prima tarta cu sparanghel


Sezonul de #sparanghel romanesc a inceput, asa ca trebuie sa fim pregatiti cu toate retetele pamantului: nu dureaza mult, deci trebuie sa il gatim repede si variat!

Am adunat in ultimii ani cateva propuneri de retete pentru aceasta planta grozava, despre care am scris pe larg un articol pe www.bacaniaveche.ro si am adunat si cateva retete AICI.

Dar m-a distrat sa caut prin arhive si sa descopar ca prima reteta cu sparanghel pe care am facut-o a fost prin 2012 – nu foarte inspirata, dar eram foarte la inceput… cred ca de-abia porniseram motoarele la Sanatatea in Bucate! 🙂

Ce mi se pare insa si mai cool e ca am reusit in 2018 sa avem in Bacania Veche un pret mai bun la sparanghel decat in 2017, adica de la 60 de lei per kilo anul trecut sa putem ajunge la doar 48 de lei/kilo. In conditiile in care e cules dimineata (uneori seara tarziu) si livrat diminieata, mi se pare super-pret! Si trebuie sa le multumesc producatorilor cu care lucrez pentru tot efortul lor. Cat mai tine sezonul (adica nu foarte mult), poti comanda sparanghel romanesc si online, il ambalam bine sa se mentina fresh si ti-l trimitem prin curier.

 

IMG_4129

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.