Facebook App ID is missing!

7 ani de Bacania Veche (1 prim)

Magazinul Online! Yeeee! 🙂

Nici n-am inceput bine sirul povestilor despre cum a aparut Bacania Veche in viata mea, a familiei noastre si – imi place sa cred ca asa simtiti si voi – in viata voastra, ca trebuie sa strig tare:

Magazinul online e gata!
E online si functioneaza!

Cred ca primele intrebari despre „Cum putem comanda online produsele din Bacanie” au venit imediat dupa deschidere. Nu stiu cati dintre voi isi mai amintesc, dar lansarea Bacaniei, in septembrie 2010, s-a petrecut 100% online. Asta pentru ca in afara de un banner la strada si de un logo mic pe gard* (si acum e acolo, dar niste suporteri foarte inteligenti s-au gandit sa scrie ceva cu spray-ul pe el – indescifrabil, evident, doar nu va asteptati sa reuseasca de-adevaratelea sa scrie!) nu am facut nimic altceva. A! Online si un strop de PR din ala pasiv, in care da, raspundeam oricaror intrebari (chiar cu mandrie, ca era proiectul meu – copilul meu), ma implicam in proiecte, visam sa schimb lumea…

21733274_10210332037038356_46645364_n

 

Asa ca lumea era, inevitabil, cu intrebarea asta pe buze! Mai ales ca o parte dintre cei care ne urmareau activitatea de zi cu zi – inclusiv pe perioada santierului – erau romani stabiliti in strainatate! 7 ani am raspuns ca n-avem, dar de fiecare data situatia era alta. Initial „N-avem, dar ne gandim pentru ca nu-i o idee rea sa avem!”, apoi „N-avem, dar ne gandim!”, apoi „N-avem, dar lucram la asta!” (asta a fost pe vreo 4 tonuri, cam cate tentative si discutii si inceput de treaba am avut, a venit „N-avem, dar vom avea curand!” (cand lucram la versiunea asta) si dupa vreun an: „N-avem, ca nu merge nu-stiu-ce-*&&*t!” (ultimele 2-3 luni).

Dar acum avem! Si merge! Nu-i perfect, dar functioneaza. Macar acum se vede ce putem trimite prin colet si ce nu. Unele sunt doar cu livrare si comanda telefonica (asa cum sunt prajiturile, pe care le livram personal in Bucuresti+suburbii, ca sa fim siguri despre transport!), altele pot fi trimise la distanta. Una peste alta, dupa 7 ani clickez victorios prin magazinul online Bacania Veche si sunt multumit. Ca exista. Sunt si din ce in ce mai multumit ca reparam chestiile care nu functioneaza in el si o sa fiu si mai multumit cand o sa il simt o unealta de ajutor pentru cei care se afla departe de Barbu Vacarescu 49. Sau cand cei care locuiesc afara o sa le faca frumoase cadouri celor ramasi acasa. Am trait o astfel de livrare, a fost foarte emotionant, o sa va spun odata si povestea asta!

Pana atunci va las o sageata care va ajuta sa descoperiti mai usor in homepage-ul www.bacaniaveche.ro butonul de magazin online, ca sa vedeti ce-am urcat in shopul online la finalul celor 7 ani de asteptare:front magazin

_________

*Logo-ul de pe gard a aparut cumva simplu. Inca din tinerete il stiam pe Adi Dumitrascu, om de productie publicitara care intre timp avea compania lui de productie si care m-a ajutat tot timpul cu chestii de care aveam nevoie. Mash-ul din articolul anterior e facut tot de el (chiar il mai am pe undeva stocat, nu-l arunc, e istorie!).

Cu placuta de pe gard a fost cam asa:

21844322_10210332225283062_786041366_o
 

 

 

 

 

 

Citeste si: 7 ani de Bacania Veche (2)

Un comentariu: La 7 ani de Bacania Veche (1 prim)

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.