Facebook App ID is missing!

Decembrie. Ce Decembrie…

christmas-landscape-scenePentru mine „magia sarbatorilor” vine la pachet cu 3 tone de munca. Nu pot spune ca nu ma bucur de Craciun&Co, doar ca uneori in decembrie pot parea unul dintre cei mai neseriosi parteneri de discutie… 🙂 E un lucru pentru care trebuie sa-mi cer scuze din timp, tuturor. Pentru toate mailurile la care nu apuc sa raspund, pentru toate propunerile pe care le marchez cu „Flag” si la care ma intorc abia prin ianuarie, dar si pentru toate ideile langa care nu am cum sa ma asez. E o luna a campaniilor umanitare in care mi-ar placea enorm sa fiu parte, dar in care nu am timp sa-mi pun energia. Nu ca ma scuz astfel, insa una dintre preocuparile mele esentiale – in calitate de sef de trib de bacanie si cap de familie – este ianuarie. Yap, trebuie sa tragem tare in decembrie ca sa putem plati salariile din ianuarie. Despre care stim deja, din statistica ultimilor 7 ani, ca e un pic mai… lent.

Mi-ar placea sa le fac pe toate. De fapt, cred ca sunt printre cei care consuma in fiecare minut regretul ca nu le poate face pe toate (alaturi de regretul ca nu stiu toate limbile pamantului, ca nu stiu sa gatesc din cap toate retetele pamantului si ca nu am vizitat toate orasele, tarile si insulele pamantului).

Insa intre Bacanie, Bucatarie, comenzi de Craciun, meniuri de Craciun, editii speciale de Sanatatea in Bucate, bradul copiilor, cadouri (cat mai apuc si eu), proiecte speciale de Craciun, prime de dat, program de Sarbatori (cu turele aferente), cauciucuri de iarna, mangalite care stau sa vina, retete speciale… mi-e usor greu. Asa ca daca nu raspund, nu dau feedback, nu iau toate telefoanele in perioada asta, va rog sa ma iertati. E cea mai plina perioada din an. Pentru noi, la Bacania Veche, asa a fost mereu.

Motiv sa va spun din timp Sarbatori fericite si Craciun linistit!

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.