Facebook App ID is missing!

Cautam „Part-time-jobs”

Mare parte a necesarului de munca in industria HoReCa poate fi acoperita de catre tineri, care sa intre in joburi part time. Mai ales in joburile care nu necesita o specializare anume, ei nu doar ca ar fi de dorit, ci cred ca ar putea sa acumuleze o experienta de lucru/munca absolut necesara in viitoarele lor joburi permanente. Le fel de mult cred ca ar putea sa descopere frumusetea acestei industrii, in care interactiunea cu clientii te poate face mai mult decat fericit.

E motivul pentru care am inceput un soi de „recensamant” al joburilor part time disponibile in piata in momentul acesta, joburi pe care sa le forwardam catre comunitatile de studenti si tineri absolventi in cautare de o solutie pe termen scurt sau mediu.

Asadar, daca ai un job part time pe care vrei sa il ocupi, da-ne de veste la andreea@joburihoreca.ro – nu ne trebuie execesiv de multe detalii, insa ar fi utile: locul fizic unde e nevoie de un om (adresa), jobul deschis, numarul de ore (part time poate fi si 1 ora, dar si 6), programul (daca exista unul), responsabilitatile in linii mari, tipul de organizatie in care urmeaza sa intre si, eventual, salariul si bonificatiile. Poate chiar un mic profil al omului pe care il cauti!

Motivatia principala pentru platforma joburihoreca.ro este sa creeze o comunitate Horeca solida, formata din angajatori, candidati si alti specialisti ai industriei si sa ii aduca impreuna pentru a isi coordona eficient cererea si oferta de munca.
Lucram continuu la a ne imbogati baza de date cu candidati si cautam sa atragem oameni cat mai dedicati si dornici de a lucra si experimenta job-urile pe care industria Horeca le ofera.
In acest spirit, dorim sa organizam un eveniment dedicat studentilor si proaspetilor absoventi si sa le prezentam astfel industria, job-urile si angajatorii.
Sa vorbim deschis despre cat de ofertanta este aceasta industrie, cat de variate sunt job-urile pe care le comporta, ce satisfactii poti avea si ce cariere se pot naste.
Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a face aceasta lista cu job-uri pe care le aveti disponibile si pe care le veti avea in viitorul apropiat, potrivite pentru studenti, fara experienta dar cu motivatie si interes.
De asemenea, ne dorim si ne-am bucura sa participati la un viitor eveniment si sa le vorbiti participantilor, deschis si autentic, despre experienta voastra, pasiunea si motivatia cu care lucrati in Horeca si sa-i motivati astfel sa va fie parteneri si viitori angajati.
Asteptam cu mare interes sa stim de ce aveti nevoie!
_________________
www.joburihoreca.ro este un proiect independent, care isi doreste sa ajute relatiile dintre angajati si angajatori, in sensul transparentizarii si deschiderii acestei relatii.

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.