Facebook App ID is missing!

Meniu de familie

Provocarile apar tot timpul. Asta-mi place cel mai mult. E partea cea mai interesanta. Undeva prin toamna aflu in avans si inaintea tuturor – iar asta e iarasi o parte care-mi place foarte mult la munca mea – ca Mega Image pregateste o campanie noua, cu deja cunoscutul si extrem de simplul mecanism „Strange puncte, lipeste stickerele pe un talon si astfel iti poti cumpara niste goodies la preturi incredibile (in cazul acesta cu discount de pana la 80%), in care clientii magazinelor pot intra in posesia unui intreg set de bucatarie: tigai, oale cu capac, tava de cuptor. Nu stiam nimic despre Neoflam, dar m-am documentat repede si am gasit informatiile care ma interesau: vase cu dublu invelis ceramic, non-aderent. Bun! Daca sunt safe pe termen lung in contact cu mancarea, e bine. Urma sa ma conving si in timpul gatirii ca sunt ceea ce trebuie.

neoflam

Iar prima etapa a fost o demonstratie pentru echipa Mega Image, chiar cei care urmau sa povesteasca tuturor clientilor care sunt avantajele acestor vase de gatit. Eu vorbeam despre partea tehnica, a gatitului in sine, aratandu-le pe viu ca vasele astea nu lipesc mancarea, nu o ard si se comporta bine pe toate mediile de gatit (flacara, inductie, vitroceramica etc). Toate  celelalte detalii erau „in mana lor” si le stiau mai bine decat mine: cum acumulezi punctele (1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiti in Mega si Shop&Go), cum poti cumpara vasele cu mega-discount, cat tine campania (asa am aflat ca puteti strange punctele bonus pana pe 28 ianuarie 2018, insa vasele pot fi achizitionate la pret cu discount pana pe 11 februarie).

Apoi a aparut ideea asta, pe care o vedeti detaliata mai jos, intr-un video.
Ce-ar fi sa facem un meniu pentru o familie intreaga?! Asta e genul de idee care mi se pare nu doar provocatoare, profesional vorbind, ci si utila celor care privesc pentru ca ar putea sa-i ajute pe oameni sa gateasca repede si bine!
Zis si facut!
Meniul a fost simplu, dar mi s-a parut perfect pentru un weekend in familie! E generos, multumeste multe gusturi, contine si un desert! 🙂

crema vanilie neoflam

Painea cu Rozmarin si sare: 1 kilogram de faina, 50 g drojdie proaspata, sare, ulei de masline si apa. Apoi multa sare, ulei de masline si rozmarin pe deasupra. Tava Neoflam, cuptor – 45 de minute si scoti bucuria pe masa.

Caramelul: zahar in tigaia Neoflam mica, topesti. Scoti o parte din zaharul topit si cu furculita faci niste „fire” pe care le modelezi in mici sfere. In restul de zahar dizolvi smantana de gatit. Ai grija ca face multa spuma, nu-i nimic in neregula. Asa face caramelul.

Crème pâtissière: 1 litru de lapte (incalzit bine), 100 g faina (dizolvata in lapte rece), 10 g amidon (o lingura sanatoasa), zahar – ei bine, aici va las sectiunea deschisa, ca e in functie de cat de dulce vreti voi sa fie-, vanilie (extract, pudra, pastaie – dar in nici un caz vreo chimicala cu aroma vaga de vanilie). Si un praf de sare. Musai! Si amesteca mereu, fara oprire. Chiar daca oalele astea nu ard mancarea, faina si amidonul ajung sa faca niste cocoloase pe care nu le vrei in crema. Daca ti se intampla, totusi, da crema prin sita si scapi de ele.

Crema de zmeura: 100 ml vin licoros (il gasesti sub tot felul de nume: Pedro Ximinez, Ximénès, Jimenez sau alte variatiuni), 100 g zmeura – dar pe care e mai cool sa o pui treptat, in 3 randuri, la timp diferit). Iese un sos genial!

Pastaile colorate: ulei de masline, unt, pastaile, suc si coaja de mandarina. 4 minute in tigaie. Ai garnitura.

Rata: Crestezi pielea, pui rata in tigaie rece, incalzesti, scurgi grasimea de cateva ori, intorci cand e pielea crocanta. 5 minute dureaza. Apoi alte 5-7 minute in cuptor. Lasi la odihnit si apoi tai pieptul.

Mno, asta-i meniul cu care sper sa va fi fost de folos, de invitati trebuie sa va ocupati singuri. Daca nu reusiti sa-i adunati, dati-mi un semn! Pentru meniul asta pot veni eu! 🙂

Inutil sa repet, dar stiu sigur (am testat!) ca orice om cu usoare porniri catre gatit va fi bucuros de un astfel de cadou. La Mega Image oricum mergi (statistic 1 milion de oameni o fac, zilnic!). Aduna punctele si cumpara vasele cu discount! 🙂 Cele mai mari vin chiar in niste cutii usor de ambalat (hartie de cadou, scotch si funda gasesti usor!) si pot deveni un cadou grozav!

Gatiti si mancati sanatos!

 

omentarii: La Meniu de familie

  • Doresc achizitionarea unei tigai pentru care am acumulat punctele necesare.M -am lovit de refuz ,spunandu-mi-se ba ca s-a epuizat stocul,ba ca s-au retras produsele din magazin,chiar mai mult ,ca s-au retras din toate magazinele Mega…????E posibil asa ceva?Nu exista seriozitate ?Promotia este pana pe data de 11 febr 2018.Eu m-am prezentat pe data de 29 ian 2018.Astept raspunsul dv.MULTUMESC !
    MESAJ PENTRU MEGA IMAGE

    • Ca in toate campaniile de acest fel, sunt sigur ca exista o precizare legata de „in limita stocului disponibil”. Exista posibilitatea chiar sa se fi epuizat. Cel mai sigur mod de a afla este sa contactati direct Mega Image pentru detalii. Multumesc! Marius

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.