Facebook App ID is missing!

New business? Make it right!

Alina Popa a avut parte de un cadou grozav la inceputul anului: s-a trezit cu o filiala undeva prin Iasi. Fara sa stie, evident. Alina a pus pe picioare un loc in care si noi am muncit la cateva evenimente: The Wedding House. Acum cativa ani. E un loc extrem de placut, in care si-a pus, practic, sufletul. Si ultimii ani de munca. A! Si creativitatea (lucru deloc de neglijat)!

aq1

Conceptul de design, detaliile tehnice, povestile despre echipa sau despre furnizori au fost atat de bine (s)puse de Alina in prezentarea The Wedding House incat oamenii de la Valea Sanzienelor le-au placut pe data: asadar paginile prezentarii The Wedding House au ajuns in prezentarea noului loc. Cu tot cu paginare… Mai sunt niste asemanari, unele atat de izbitoare incat daca m-as trezi in locul asta mi-ar fi greu sa ma dezmeticesc. Povestea celui mai rasunator plagiat integral al unui spatiu de evenimente: AICI.

Ce m-a amarat foarte tare a fost faptul ca oamenii care au copiat conceptul sunt cumva de la mine de-acasa, din Moldova. Sunt amarat si din pricina asta. Nu-ti pica bine cand oameni pe care-i consideri apropiati fac asa ceva.

Bai, nene, nu se face! Asa ceva chiar nu se face! Pune-ti si tu un pic mintea la contributie, gandeste ceva al tau, ceva sa te reprezinte. Nu incerca sa traiesti viata altuia, ca nu-ti face bine la splina!

Iar eu ma plangeam acum cativa ani (2014) de Bacania Morcovel...

aq2 aq3 aq4 aq6

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.