Facebook App ID is missing!

Urmareste #LOCAL – Podcastul despre Mancare. Familie. Comunitate. Din 14 octombrie, de la 12.30

V-am promis ca revin „pe sticla”, asa ca iata-ma!
Din 14 octombrie, de la ora mea preferata, 12.30, te invit sa urmaresti #LOCAL – Podcastul despre Mancare. Familie. Comunitate pe canalul meu de YouTube!
Un serial despre mancare, familie, despre ce si cum gatim astfel incat sa nu irosim mancarea, despre cum mai arata blidele noastre si atmosfera relaxata de familie in jurul plitei de acasa.
In Episodul 1 invitata este PrajiturEla, care face confesiuni incredibile despre relatia ei cu mancarea de-a lungul vietii, incepand din copilarie! Culegem hribi si gatim doua retete vechi, de la noi de-acasa, plangem amandoi cand mancam parjoale pe plita si ne frigem la degete si noi si Catalin Cazacu! (regizor la treaba asta)
Iar Petru al meu isi arata maiestria in calitate de Chef la Clatite! :))
Poti vedea aici Episodul 1!

Soon: In Episodul 2 Luca bate niste bezele, ele se pierd pe drum, nu mai apar pana la final, dar avem destula bezea cruda sa facem un ‘capac’ pe ciocolata calda a lui Marius Constantinescu!
Later: In Episodul 3: facem lapte de pasare cu Luca, Petru vine de la scoala, le incalzesc ciorba, Petru mananca bors de sfecla, iar cu Ana Consulea povestim de pandemie, horeca, retete si despre nebunia ei de plan pe termen lung!!!
Ne-am pornit mai greu… dar asa e de la o varsta!
————————————————–
Mai jos, las spre amitire si cateva imagini de la lansarea ce a avut loc la Bacania Veche Delicatese&Gradina!
Toate bune!

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.