Facebook App ID is missing!

Ne vedem la Gourmet Festival

gourmet festival

Bacania Veche merge la Gourmet Festival. Postul nostru de lucru (cu terasa) o sa fie pozitionat in zona de mancare ROmaneasca si vom avea un meniu pe care nu l-am batut inca in cuie, insa o sa fie savuros. Promit!

De regula iau decizii rapid*. Acum a fost ceva mai greu si habar n-am de ce. Probabil pentru ca programul din vara asta arata destul de plin si aglomerat, avem de facut deja celebrul „live cooking catering” pentru cateva nunti in aer liber, dintre care una e cu meniu #vegan , un botez, niste evenimente corporate si  nici activitatea noastra curenta nu e una marcata de relaxare.

Una peste alta, ne vedem acolo. Vom gati intr-o „bucatarie de campanie” de 5×5 metri si vom avea o terasa egala pe care sa punem mese si scaune.

Deocamdata avem un singur „titular” in meniu, dar va trebui sa mai alegem inca 3-4-5 din lista luuunga pe care o avem in minte.

Partea buna a prezentei noastre acolo e nu musai ca am fost invitati sa participam – ceea ce e cumva o confirmare ca eforturile noastre din ultimii cinci ani n-au fost in van – ci ca vom participa intr-o companie foarte buna, lista iubitorilor de mancare buna fiind lunga. Detalii la zi despre Gourmet Festival gasiti pe FB/gourmetfestivalromania sau pe site-ul oficial.

In privinta meniului nostru – va tinem la curent cu experimentele noastre. Ele vor conduce la un meniu potrivit ocaziei, publicului, vremii, sezonului, vor reflecta obsesiile noastre gastronomice si sigur o sa iasa perfect!

Probabil ca si asta ar trebui sa mentionez: Digi 24 este partener oficial la Gourmet Festival si pe langa o editie de duminica la Sanatatea in Bucate pe care o vom difuza inainte de festival vom mai face si niste filmari loco. 🙂 O sa ne cam distram, ce sa zic!?

Voi? Pai sfatul meu e sa o luati usor, sa nu mancati portii mari sau sa veniti in grup. In felul asta veti putea (de)gusta din mai multe creatii, veti putea avea o experienta mai extinsa si nu veti pleca acasa cu sentimentul vinovatiei generat de exesul (cantitativ) de mancare. In plus, riscul frustrarii („ah, n-am apucat sa gust de la standul Nu-Se-Stie-Cui”) o sa dispara aproape de tot.

_ _ _ _ _

*nu recomand acest comportament. Va sfatuiesc sa va ganditi de doua ori, poate de trei, inainte sa decideti asupra unui lucru.

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.