Facebook App ID is missing!

Partener. Parteneri.

Partener Hospice Casa Sperantei

Intr-o experienta pe care o consider a fi importanta in viata mea, workshopul Empretec, am aflat despre BATNA. A sosit pe un fond usor anti-comercial cu care m-am nascut si a fost o buna contrabalansare binevenita.

In mintea mea nu exista parteneriat atunci cand unul dintre cei implicati se simte apasat. Uneori asta se intampla din neatentia celuilalt, dar cu un strop de atentie poti sa-ti dai seama cand si cum partenerul tau se simte confortabil.


PARTENÉR, -Ă, parteneri, -e,s. m. și f. Fiecare dintre participanții la o activitate comună considerat în raport cu ceilalți.


In anii scursi din 2010, cand am deschis Bacania Veche, am avut zeci, poate sute de parteneriate. Unele punctuale, altele pe termen mediu sau lung.

Ultimul pe care l-am stabilit este cu The Wedding House, o spectaculoasa curte pentru evenimente – mai ales pentru cel mai important din viata unui cuplu (nunta). Despre subiectul asta am o poveste detaliata – aici.

Partener The Wedding House

Cel mai activ partaneriat al nostru este cel cu Hospice Casa Sperantei, cu care am inceput colaborarea in 2011. Am inceput timid, cu cateva proiecte, apoi am facut din 2012 Bacania Veche The Charity Shop – in favoarea Fundatiei, apoi am inceput colaborarea pentru masa pacientilor adulti (din 2014), iar din vara lui 2016 gatim si pentru pacientii sectiei de pediatrie.

Din cand in cand o sa va mai povestesc una-alta. In speranta ca poate va vin si voua idei despre cum putem face eforturi mai eficiente ca sa ducem lucrurile mai departe. Sau poate sa ne mai trimiteti cate un sfat, o idee, despre cum putem fi mai buni.

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.