Ciocolata buna, unt, zero faina. Deja suna a poveste de succes, nu-i asa? Pai, atunci sa va spun povestea de la inceput 🙂
- 6 linguri pudra de cacao
- 100 gr faina de migdale
- 300 gr unt
- 6 oua
- 200 gr zahar
- 2 tablete de ciocolata Nestle Dessert Noir
Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu untul pana ce avem un amestec onctuos si lucios. Se ia vasul de pe sursa de caldura. Batem ouale foarte putin, fara sa le facem spuma. Le amestecam usor cu ciocolata topita, apoi cu faina de migdale si cu pudra de cacao. Trimitem totul la cuptor pentru 40 de minute, la 170 de grade.
Daca ai si tu un desert cu ciocolata preferat, spune-le tuturor, si poti castiga unul dintre cele trei premii a cate 5000 de lei. Posteaza pe wall-ul tau poza cu desertul intr-un plating apetisant, alaturi de reteta. Apoi da de veste printr-un tag catre Nestle Dessert Romania si trimite si un mesaj privat pe pagina de Facebook Nestle Dessert Romania, pana pe 16 mai 2017, ora 24:00.
omentarii: La Tort de ciocolata. Fara faina
Ai uitat de zahar… unde il punem?
L-am pus cu cioci
Zic peste 2 ore cum a iesit 🙂
E a nu stiu cata oara cand mi se intampla! 🙂 Iertare, nu stiu cum se invata rigoarea in scris! Mai am cativa ani sa invat!