Facebook App ID is missing!

#ChefTalks – Daniel Pãlici

Acum cateva saptamani vad pe net o chestie despre un pusti care face Chef’s Table intr-un mic local. Mi-a atras atentia vag, apoi am uitat, insa gandul ca trebuie sa merg acolo ramasese undeva adunat intr-un colt al memoriei. S-a reactivat intr-o seara cand ne-am hotarat sa fugim de-acasa ca urma sa vina perioada de Paste cu niste zile muuuuulte de munca non-stop si lipsa timpului de relaxare. Noi ne mai luam si odihna in avans, ajuta mult!

IMG_3575Am cautat cateva minute, n-am gasit nimic, asa ca am intrebat in cea mai utila si eficienta unealta ever: FB! S-au facut tot felul de presupuneri, toate piste false, apoi am primit un sms de la Nico Lontras: La Vinuri, Daniel Pãlici, Chef’s Table. Am rezervat imediat, am ajuns chiar mai devreme.

Restaurantul e din familia (mare) Comtese Du Barry, Le Bistrot Francais si susheria alaturata, Cristian Preotu stie ce face de ani de zile.

La Vinuri are 14 locuri in sala si 4 la Chef’s table. Nu era ocupat in seara aia, spre norocul nostru pentru ca am avut timp sa povestim cu Daniel, oamenii lui (2 la numar, dintre care unul in prima zi) si cu omul care tinea sala (cred ca il cheama Ciprian si a lucrat prin State si Irlanda). Per total – experienta a fost grozava, mancarea cu super-gust, extrem de frumoasa, dar despre asta o sa va vorbesc ceva mai incolo.

Acum as vrea sa va vorbesc despre Daniel.
27 de ani, vreo 13-14 de munca in bucatarie. Talent – incontestabil. Idei – O! Doamne! Creativitate – gheizer! Pofta sa faca – total! Coerenta – brici. E invitatul meu in al doilea episod #ChefTalks. Descoperiti-l si bucurati-va de el. Dati-i de lucru, trageti de el, munciti-l pana asuda – asa se ascut sabiile, nu in teaca. Rezervati-va locuri la el si fiti pretentiosi, solicitanti, provocatori. Ajutati-l sa creasca alimentandu-l cu cererile voastre. E un tip modest din fire, n-o sa i se urce la cap doar pentru ca ajunge popular. E tipul ala muncitor care creste in ani!

Iata-l:

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.