Facebook App ID is missing!

Scurt si intens, va rog!

Sunt intr-o perioada destul de amestecata cu proiectul meu de suflet (Bacania Veche). Cautam de ceva vreme oameni de luat in echipa sa se ocupe de clienti. Adica Vanzator. Am dat anunturi, n-a aplicat nimeni. Am primit sfatul sa schimbam numele. Din vanzator am schimbat in FrontDesk/Vanzari. Au aplicat doua persoane care s-au dovedit ca nici n-aveau experienta relevanta si nici nu vandusera nimic in viata lor. Am pus anuntul si pe FBJobs – noua aplicatie a platformei. Au sosit vreo 5 cv-uri. Nu musai potrivite. Asa ca dupa ani intregi in care Bacania a fost deschisa zilnic, ne restrangem programul din cauza lipsei de personal. Adica nici n-o sa mai fim deschisi in fiecare zi. Anuntul, in varianta lui scurta, imi da de furca. Pe de o parte imi pare rau sa tai din program, ca e ca si cum as taia mai putin din programul de joaca al copiilor. Uneori trebuie insa s-o fac si pe asta! Pe de alta parte n-am de ales. M-am gandit la varianta in care in niste intervale orare sa avem „Self Check Out”, asa cum e in lumea civilizata inclusiv in supermarket. Insa neavand variante de incasare potrivite sistemului, inteleg ca nu e legal sa ii lasi pe clienti sa umble in sertarul cu bani sa puna sumele si sa-si ia restul…  In fine, nu avem o solutie, aparent surprinzator! Pentru ca toti cunoscutii imi spun ca ar trebui sa gasesc usor personal pentru vanzare in [probabil] cea mai cool pravalie din oras. Realitatea se incapataneaza sa-i contrazica. Cred ca e anuntul scurt care mi-a luat insa cel mai mult timp sa-l formulez. Nu-i usor! asadar… Doamnelor si Domnilor:

Programul se restrange la Bacania Veche din lipsa de coechipieri! Zilele de luni o sa tinem inchis, iar in restul saptamanii deschidem de la 12:00 la 20:00. As vrea sa fiu sigur ca aflati, cu totii, ca sa va re-planificati vizitele la noi. Simt nevoia sa-mi cer scuze ca nu am reusit sa gasim o solutie! Pur si simplu asa stau lucrurile si fix asa trebuie sa le luam. Si sa ne bucuram de ceea ce avem! Toate bune!

Nu-s vesti bune, dar nici atat de triste incat sa plangem. Ne repliem, iar daca vom gasi solutii (adica oameni dornici de munca) o sa revenim la programul care ne-a consacrat! Imi amintesc ca in vreo doua sau trei veri am facut un „program mediteranean”, in care deschideam de la 5 la 10 seara in timpul saptamanii si nu s-a incurcat nimeni in asta. Ba chiar a fost bine. Cine stie, poate aflam si acum ca tineam deschis prea multe ore la pravalie… PS Folosesc intentionat fotografia asta. Imi aduce aminte de ce-am facut, dar (iata) si de ceea ce n-am putut sa fac!

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.