Facebook App ID is missing!

Caut 2 oameni

Edit martie 2019: Doar ordinea se schimba, prioritatea acum e sa gasim un om pentru bacanie. Vanzator. Locul e misto, stiu, dar jobul nu are nimic idilic in el, e un job pur si simplu. Deci nu va asteptati sa citim poezii impreuna in timpul programului si nici nu pictam cu clientii. Filosofam scurt si cu masura, cat au ei timp, impachetam ce au nevoie, deci muncim, practic, ca intr-un magazin obisnuit.

Al doilea job e si el disponibil: cautam inca un om in bucatarie, ajutor mai degraba, dar unul care sa aiba simtul ciorbei 🙂

———————————————–

21noiembrie 2018
Salutari, sunt Marius Tudosiei si am nevoie de ajutorul tuturor: caut doi oameni care sa se potriveasca noua (mie si echipei).

  1. Ajutor de bucatar:
    Caut ajutor de bucatar pentru bucataria de catering. Daca ai lucrat sau lucrezi intr-o bucatarie de catering, esti obisnuit cu oalele mari si 90% dintre GN-urile din jurul tau sunt 1/1, atunci esti potrivit! Nu trebuie sa stii bucatarie moleculara, nici nu vei avea de facut farfurii de decor. Trebuie sa stii mersul intr-o bucatarie si sa-ti placa sa gatesti (noi gatim si pentru copii).Program de lucru excelent: luni-vineri, 8 ore (incepand de la 7 dimineata), weekendurile – libere.
    Meniul e variat si sunt slabe sanse sa te plictisesti, dar ai ocazia sa lucrezi cu ingrediente diverse si de calitate – poti invata cat de mult iti doresti. De fapt pot spune ca inveti mai mult decat intr-un restaurant mare, cantonat in aceleasi 20 de retete dintre care jumatate sunt din premixuri si congelaturi.
    Echipa e mica, intelegatoare si prietenoasa. Banii la timp. Actele inca de la angajare, taxele la zi.
    Vrei sa inveti si mai mult? Putem sa te trimitem si la scoala. Sau sa-ti dau din tonele de carti de gastronomie pe care le am peste tot.
    Vrei sa experimentezi ceva (ingrediente, retete, tehnici)? Esti liber s-o faci. Asa inveti si mai mult, dar si mai repede.
    Vrei sa castigi mai multi bani? Avem evenimente la care poti participa. Platit de fiecare data.

2. Vanzator in Bacania Veche
E jobul cel mai frumos din domeniul acesta: lucrezi cu produse de calitate si cu clienti faini. Cu toate acestea, ne e greu sa gasim persoana potrivita. Dar poate ca esti chiar tu!
Daca stii Bacania, inseamna ca stii cam cum e acolo: produse artizanale din toata tara, vinuri bune, productie proprie diversa. Clientii sunt draguti si amabili, tocmai pentru ca sunt educati. Da, exista si o parte „tehnica” de bifat: comenzi la furnizori, aranjat rafturile (inclusiv sters praful), raspuns la telefon, introdus facturi, rapoarte de zi sau verificari ale stocurilor – insa nimic in plus fata de ce-ar trebui sa faca un vanzator intr-o pravalie. In plus, insa, ai avea oportunitatea sa descoperi si sa propui furnizori si produse, categorii si directii noi.
Pentru ca suntem deschisi si ne place sa lucram cu oameni smart.

Pentru ambele joburi trebuie sa trimiteti ceva (cv, descriere sau ce credeti voi ca ajuta) la
office @ bacaniaveche.ro

omentarii: La Caut 2 oameni

  • Marius, într-o altă viață ași fi venit să lucrez la tine. Să aflu cum le faceți. Sau aș vrea să fiu acolo, ca să scriu o carte despre oamenii și povestea locului. Mai bine dai o rezidență artistică, pe creație.

  • Grigoras Cristian Iulian

    Merg pe mana norocului sa o incerc si pe aceasta meserie frumoasa in bacanie,unde te astepti la clienti modesti si f.educati.Dar am sa merg la Rasnov sa lucrez ptr.un restaurant dintr-un hotel ca aj.bucatar.Am mai lucrat si ptr.,,Ioana Hotels” din Sinaia tot ca aj.bucatar unde aveam asigurata si cazarea.Va urez succes in a gasi Oameni valorosi sau mai simplu modesti! Cu stima,Grigoras Cristian din Braila!

  • Buna seara, ce experienta este necesara pentru ajutor bucatar? De la cat incepe salariu pentru acest post? Multumesc

    • Nu exista limitari. Daca vine un om strasnic va primi mai mult decat unul care e la inceput de cariera si nici nu prea are viteza…

  • Salut, Marius. Poti oferi un pic mai multe informatii despre pozitia de vanzator?
    Ma intereseaza in primul rand programul de lucru. Vad zilele si intervalul orar pe pagina de web a bacaniei, adica de luni pana duminica, de la 10 la 21. Dar mi-ar placea sa specifici daca se lucreaza in ture si/sau care sunt zilele in care se lucreaza precum si/sau cate ore pe zi/saptamana. Apoi si cate zile de vacanta/an oferi, care este salariul (minim) de la care se porneste si cati oameni mai lucreaza in bacanie, in afara de vanzator.

    Multumesc.

    • Programul e „spart” in cei trei oameni. Intr-o saptamana un om munceste 44 de ore (4 zile x 11 ore), a doua saptamana 33 de ore (3 zile x 11 ore) si in a treia saptamana 38 de ore (5 zile x 6 ore + o zi x 8 ore). Nu se ating 40 de ore pe saptamana in medie, suntem sub, insa nu am o problema cu asta. Practic muncesti 3 zile, urmeaza 3 libere, apoi lucrezi 2, dupa care ai 2 libere – asta in zilele pline. In „tura scurta” sunt 5 zile de 6 ore si o sambata de 8 ore. Acum asa stau lucrurile. Putem schimba oricand. Zilele libere sunt cele legale, ba chiar si peste daca e nevoie, n-am avut niciodata o rezerva sa aiba lumea liber chiar daca nu e liber legal. De exemplu, dupa sarbatori mai tinem un pic inchis peste zilele legale ca sa ne revenim, pentru ca de Paste si Craciun muncim mult. Despre salariu iti dau detalii pe mail. Pe „front desk” sunt 3 oameni, ca sa nu ne cocosam. In „bucataria expusa” mai sunt doi. Avem un om dedicat aprovizionarii (part) si un om de logistica. Un om de online (site&socialmedia). Eu si Ioana suntem Backstage-force! 🙂 Deci nu e chiar rau… 🙂

Lasă-ne un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.